Administraţie

2020-03-17, 11:46:55

Dezinfectarea tuturor zonelor aglomerate din Caracal continuă

Conducerea municipalității anunță continuarea acțiunii de dezinfectare a tuturor zonelor aglomerate, instituții și spații publice, căi rutiere și pietonale din oraș, pentru prevenirea extinderii COVID 19 în rândul populației caracalene. De asemenea, ADPP Caracal spală străzile din oraş cu dezinfectanţi specifici şi clor.

Conducerea municipalității îndeamnă populația la calm și să întreprindă toate măsurile individuale de prevenție împotriva infecțiilor respiratorii și a infecției cu Coronavirusul de tip nou. 

"Fac apel la calm şi canalizarea atenţiei către aplicarea cu rigurozitate a măsurilor de prevenire şi limitare pentru răspândirea anumitor boli respiratorii, inclusiv cea determinată de noul coronavirus”, transmite primarul municipiului Caracal, Liviu Radu.

De asemenea, edilul municipiului Caracal îi îndeamă pe locuitori  să evite aglomeraţiile şi să evite frecventarea spaţiilor închise aglomerate (de ex. supermarketuri), să menţină o distanţă de cel puţin un metru faţă de orice persoană cu simptome respiratorii (de ex. tuse, strănut), să-şi spele frecvent mâinile, folosind apă şi săpun atunci când mâinile sunt vizibil murdare sau antiseptic pe bază de alcool dacă mâinile nu sunt vizibil murdare, să utilizeze tehnica de a tuşi sau a strănuta în interiorul cotului flectat sau să-şi acopere nasul şi gura în timpul tusei şi strănutului cu un şerveţel de unică folosinţă, urmată de aruncarea acestuia după utilizare şi spălarea imediată a mâinilor cu apă şi săpun,  să se abţină de la atingerea gurii, nasului şi ochilor, să respecte regulile privind modul de purtare, îndepărtare şi eliminare a măştilor asociate cu o igienă corectă a mâinilor după îndepărtare.


Comentarii

Redacţia

2020-03-17 11:46:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...