Comunitate

2021-05-25, 15:16:21

Dezvoltare Urbană Slatina face angajări. Ce posturi se caută

SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL, societatea care administrează spaţiile verzi şi fântânile din municipiu, face angajări.


Potrivit unui anunţ al societăţii se caută muncitori calificaţi şi necalificaţi pentru spaţii verzi, dar şi şoferi categoria B şi C.

Detalii despre aceste posturi se pot obţine la numărul de telefon 0249/707625 sau la sediul societăţii din strada Tudor Vladimirescu, nr. 169A.

SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL, firmă creată de Primăria Slatina pentru a prelua atribuţiile SC Rupiah a primit, în luna aprilie 2017, în administrare spaţiile verzi, locurile de joacă şi fântânile din municipiu.

Contractul de concesiune a serviciului de îngrijire a spaţiilor verzi din municipiu încheiat între Primăria Slatina şi asocierea de firme Rupiah, Hiwaters şi Fraicon a încetat, la sfârşitul lunii februarie 2017, cu acordul părţilor, înţelegerea fiind vizată şi de consilierii locali.

Contractul era din anul 2010, pe o perioadă de 30 de ani, scadenţa fiind, aşadar, în anul 2040. Anul trecut, acesta fusese renegociat la o perioadă de 10 ani. Încă de la început, în spaţiul public au apărut informaţii privind facturi umflate emise de societatea comercială către municipalitate. Reprezentanţii Primăriei Slatinei spun că, în anul 2016, valoarea medie a facturilor se ridica la aproximativ cinci miliarde lei vechi.

Comentarii

Redacţia

2021-05-25 15:16:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...