Actualitate

2021-02-20, 15:43:44

Diana Șoșoacă a descins în Valea Jiului: SHOW cu minerii, senatoarea cheamă la proteste masive de stradă împotriva „ASASINILOR de la putere”

Diana Şoşoacă, senatoarea exclusă din AUR, a ajuns, în urmă cu câteva minute, în Valea Jiului, între minerii care protestează față de condițiile de muncă și pentru că nu și-au mai primit salariile și bonurile de masă.

Șoșoacă a cerut proteste masive de stradă împotriva ”asasinilor economici de la putere”, potrivit stiripesurse.ro.

”Dacă lume știe legea, voi intra, dacă nu, nu. Nu îmi trebuie aprobare. Uita-ți-vă în ce hal i-au adus. Toată lumea își bate joc. Eu am venit cu soluții, nu ca asasinii de la putere. Cei de la putere sunt asasini economici. În Germania, minerii au 4-5.000 de euro pe lună, noi de batem joc de ei cu 500 de euro pe lună. E obligația noastră de parlamentari să fim aici, să coborâm în subteran.

România trebuie să se înțeleagă că dacă nu se iese în stradă, să îi dea jos de acolo, nu se poate. Cu ce trăiesc oamenii ăștia? ”, a spus Diana Șoșoacă.

La această oră, Șoșoacă ține un discurs în uralele și aplauzele a câtorva sute de mineri.

”Minerii și Valea și-au pierdut răbdarea!”, scandează minerii.

”Avem un guvern de orientare fascistă. Fasciștii sunt la putere în România”, a spus, de la microfon, Șoșoacă, iar minerii au scandat ”Demisia!”. ”Nu o să vedeți demisia, nu demisionează ei!”, a răspuns senatoarea.

”Nici turcii, nici tătarii nu ne-au prăduit cum ne-au prăduit politicienii. Nu în pușcării ar trebui să sfârșească, ci la canal”, a strigat Șoșoacă.


Comentarii

Redacţia

2021-02-20 15:43:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...