Administraţie

2021-05-03, 12:35:29

Dispeceratul Poliţiei Locale, mutat la fostul liceu „Ion Mincu” din Slatina

Dispeceratul Poliţiei Locale Slatina va fi relocat, în acest an, în imobilul fostului Colegiu „Ion Mincu”.


Administratorul public al Slatinei, Cristian Cismaru, a declarat că în bugetul local pe anul 2021 au fost prevăzute sume pentru relocare, dar şi pentru amenajarea unor camere tehnice pentru sistemul integrat de supraveghere video şi semaforizare inteligentă.

„De asemenea, este bugetată relocarea Dispeceratului Poliţiei Locale. În acest an , o dată cu extinderea Sistemului de supraveghere video, se va reloca la fostul Colegiul Ion Mincu. Acolo, se vor realiza şi acele camere tehnice pentru tot ceea ce înseamnă aceste sisteme integrate ce vor fi cumva conexacte cu sistemul de supraveghere video, sistemul de management al traficului, sistemul de semaforizare inteligentă”, a declarat Cismaru.

În urma rezultatelor dezastruoase înregistrate, în ultimii ani la examenul de Bacalaureat, dar şi din cauza numărului scăzut de elevi, primăria a decis desfiinţarea Colegiului Tehnic „Ion Mincu” Slatina, începând cu anul şcolar 2014-2015.

Comentarii

Redacţia

2021-05-03 12:35:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...