Administraţie

2020-06-03, 12:09:57

DOCUMENT. Ministrul Transporturilor a emis un ordin prin care sediul ISCTR nu se mai mută la Craiova, la o zi după ce Gazeta Nouă a semnalat acest lucru

La doar o zi după ce Gazeta Nouă a scris că liberalii au mutat sediul Inspectoratului Teritorial pentru Controlul Traficului Rutier, de la Slatina la Craiova, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a emis un ordin prin care a dispus revenirea instituţiei în judeţul Olt.

Decizia privind mutarea Inspectoratul Teritorial pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR) nr. 6, care coordona activtatea din judeţele Olt, Dolj, Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj, din Slatina la Craiova, după opt ani de funcţionare, fusese deja luată, iar angajaţii se ocupau, marţi, de mutarea arhivei.

La doar o zi după publicarea informaţiei de către Gazeta Nouă, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a publicat un ordin prin care ISCTR Oltenia rămâne cu sediul la Slatina.

În Februrie 2020, liberalii din Olt au dorit să preia conducerea Inspectoratului Teritorial nr. 6 şi au reuşit acest lucru. După pensionarea lui Mihai Braneţ, la conducerea ISCTR a fost numit Marius Defta. 

Liberalii olteni au aflat din Gazeta Nouă de faptul că sediul ISCTR va fi mutat la Craiova. Ulterior publicării acestui material, deputatul PNL Gigel Ştirbu a contactat redacţia ziarului şi a afirmat că a avut o discuţie personală cu ministrul Lucian Bode şi că ISCTR Oltenia rămâne la Slatina.

Comentarii

Redacţia

2020-06-03 12:09:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...