Sport

2017-07-17, 12:27:12

Doi atleţi de la CSM Slatina, campioni balcanici, în Serbia

Rezultate de excepţie pentru doi alteţi legitimaţi la CSM Slatina, care au cucerit medialia de aur la Campionatele Balcanice de Seniori de Atletism, ce au avut loc în Serbia. Astfel, la ştafeta de 4x100 de metri, Marius Şerban şi Daniel Budin au devenit campioni balcanici.

Localitatea Novi Pazar din Serbia a găzduit, la finalul săptămânii trecute, Campionatele Balcanice de Seniori. Ştafeta României de 4x100 i-a avut în componenţă şi pe atleţii legitimaţi la CSM Slatina, Marius Şerban şi Daniel Budin, care au reuşit să cucerească medalia de aur, devenind astfel campioni balcanici.

Sportivii pregătiţi de profesorul Dan Bărbuţi nu s-au oprit aici, iar la ştafeta de 4x400 de metri, din care au făcut parte şi Marius Şerban şi Pavel Nichituş, au obţinut medalia de argint. Practic, la această competiţie, Marius Şerban a obţinut atât medalia de aur, cât şi pe cea de argint.

Profesorul Dan Bărbuţi s-a arătat mulţumit de rezultatele obţinute de atleţii săi alături de lotul naţional al României.

„Sunt mulţumit de parcursul lor din Serbia. Sunt rezultate de excepţie. Mă bucur pentru sportivi, este important că ei se impun în astfel de competiţii de peste hotare. Aceste rezultate nu sunt întâmplătoare şi reflectă munca depusă în acest an şi nu numai”, a spus Bărbuţi.

Comentarii

Redacţia

2017-07-17 12:27:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro