Învăţământ

2021-02-24, 14:58:50

Un învăţător din Dăneasa şi unul din Brâncoveni, confirmaţi cu COVID-19. Copiii au trecut în online

Alte două cadre didactice au fost confirmate cu COVID-19, în judeţul Olt. Este vorba despre un învăţător de la şcoala Dăneasa şi unul de la Brâncoveni.

Elevii a două clase primare din localităţile Dăneasa şi Brâncoveni vor susţine cursurile din faţa calculatorului, după ce învăţătorii lor au fost confirmaţi cu noul coronavirus. 

Săptămâna trecută, două clase de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”  au desfăşurat cursuri online, după ce un elev de la o clasă de liceu şi un cadru didactic de la o clasă primară au fost confirmaţi pozitiv.

Cursurile în format fizic au fost reluate pe data de 8 februarie, după luni bune în care activităţile didactice s-au desfăşurat în format online. Din data de 25 februarie, va începe campania de vaccinare în masă a profesorilor, la nivelul judeţului Olt fiind stabilite centre de vaccinare în Slatina, Caracal, Corabia, Balş, Scorniceşti şi Drăgăneşti Olt. 


Comentarii

Redacţia

2021-02-24 14:58:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...