Eveniment

2020-05-30, 12:42:55

Doi poliţişti din Ipoteşti, confirmaţi cu coronavirus

Şeful de post şi ajutorul de şef de post de la Postul Ipoteşti, Secţia Coteana, au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Potrivit IPJ Olt, alţi zece poliţişti, printre care un elev al Şcolii Câmpina, au fost plasaţi în izolare la domiciliu.

"La nivelul Secției Poliție Rurală nr. 4 Coteana, doi polițiști au prezentat simptome specifice COVID-19, fiind internați în cursul zilei de 28 mai. În acestă dimineață, în urma testării, aceștia au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Direcția de Sănătate Publică a dispus izolarea altor zece colegi, dintre care un elev al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascar Câmpina, care era în stagiu de practică", se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Capacitatea de asigurare a intervențiilor și siguranței publice nu este afectată, potrivit poliţiştilor.

"Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului (schimbarea programului de lucru pentru distanțarea socială, utilizarea materialelor de protecție și dezinfectare), au fost aplicate măsurile suplimentare pentru dezinfectarea spațiilor de lucru și mijloacelor auto în vederea prevenirii răspândirii virusului", mai arată sursa citată.

În judeţul Olt, de la începutul pandemiei, au fost confirmate 80 de cazuri de coronavirus.


Comentarii

Redacţia

2020-05-30 12:42:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...