Învăţământ

2019-12-08, 17:47:36

DOLIU la un liceu din Slatina. Un fost director a încetat din viaţă

Profesorul de chimie Doina Georgescu, fost director adjunct al Liceului Tehnologic Metalurgic din Slatina, a încetat din viaţă, potrivit unui anunţ al unităţii de învăţământ.

Dascălul ieşise la pensie de mai multă vreme.


Colectivul de cadre didactice de la Liceul Tehnologic Metalurgic anunță cu regret trecerea la cele veșnice a doamnei profesoare de chimie DOINA GEORGESCU, director adjunct și fost cadru didactic al liceului. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în pace!", au transmis reprezentanţii LT Metalurgic, pe pagina oficială de Facebook.

Postarea a generat zeci de comentarii din partea foştilor elevi sau colaboratori.

„Doamna profesoară, vă mulţumesc pentru că m-aţi ajutat să-mi găsesc încrederea în forţele proprii. Sper din suflet să vă găsiţi liniştea în lumină. Dumnezeu să vă aibă în pază! Condoleanţe familiei!", transmite un fost elev.

Fostul inspector şcolar general al ISJ Olt, Felicia Man, scrie: „Dumnezeu să o odihnească în pace!"

Comentarii

Redacţia

2019-12-08 17:47:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...