Agricultură

2017-11-16, 19:00:46

Doru Neacşu: „Ministrul a vrut să se asigure că nu am boicotat activitatea de primire a cererilor”

Directorul adjunct APIA Olt, Doru Neacşu, spune că ministrul Petre Daea a vrut să calmeze spiritele prin prezenţa sa la Slatina. Acesta susţine că protestele vor continua, pentru că sunt discrepanţe foarte mari între salariile structurii centrale şi cele din centrele judeţene.

Directorul adjunct APIA Olt, Doru Neacşu, spune că nu este normal să existe discrepanţe aşa mari între angajaţii din structura centrală şi cele judeţene.

„Ministrul a vrut să se asigure că, în ciuda protestului spontan, aşa cum a fost în toată ţara, nu am boicotat activitatea de primire a cererilor. Problema cea mai importantă rămâne cea a salarizării. Dacă salarizarea nu va fi aliniată la nivelul aparatului central, protestele vor continua. Nu este normal să existe o discrepanţă aşa de mare între angajaţii structurii centrale şi cei din structurile judeţene, munca este aceeaşi. Sunt convins că motivul vizitei a fost mesajul transmis joi dimineaţă, de pe scările instituţiei. A vrut să calmeze spiritele”, a spus Doru Neacşu.

Comentarii

Redacţia

2017-11-16 19:00:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...