Eveniment

2017-12-07, 10:30:44

Dosar penal în cazul bătăii din curtea Şcolii „Protopopescu” din Slatina

Poliţia Slatina a deschis un dosar de cercetare penală în cazul femeilor care s-au luat la bătaie în curtea Şcolii Gimnaziale „Ştefan Protopopescu”, în imaginile filmate putând fi văzuţi elevi care trec pe lângă ele.

Adjunctul Poliţiei Slatina, comisar Mihai Mihalache, a declarat că cercetările sunt făcute pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru loviri sau alte violenţe.

Scandalul a pornit de la o datorie. Două dintre femeile care îşi smulg părul din cap sunt cumnate şi s-au întâlnit întâmplător în curtea şcolii, unde au început să se certe pentru o sumă de bani. În altercaţie intervine şi o a treia femeie, sora victimei, potrivit poliţiştilor.

„S-a deschis dosar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe. În această dimineaţă este audiată cea de-a treia persoană identificată, sora victimei. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”,
a afirmat Mihalache.


Comentarii

Redacţia

2017-12-07 10:30:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...