Eveniment

2020-02-19, 13:54:33

Dosar penal în cazul trenului deraiat în judeţul Olt

Un dosar penal a fost deschis de procurorii din Caracal, în urma deraierii trenului marfar, în judeţul Olt.

Cercetările vizează „neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu ori îndeplinirea defectuoasă în timpul îndatoririlor de serviciu”. Dosarul este deschis in rem, adică încă nu este cercetată vreo persoană, ci doar faptele.

Verificările vizează încărcătura garniturii, dar şi dacă a fost respectată viteza pe acea porţiune de cale ferată, care era de 70 kilometri pe oră.

Cele 37 de vagoane ale marfarului au deraiat, luni dimineaţa, între Drăgăneşti-Olt şi Caracal, cinci dintre ele răsturnându-se.

Traficul feroviar este blocat pe această linie, iar pentru asigurarea continuității circulației feroviare pe relația București - Craiova, reprezentanții Regionalei CF Craiova asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto între stațiile Drăgănești-Olt - Caracal.


Comentarii

Redacţia

2020-02-19 13:54:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...