Eveniment

2021-08-05, 14:45:13

Două accidente mortale, în luna iulie, în Olt: Un bărbat lovit de tren şi un altul care a acuzat o stare de rău la locul de muncă

12 accidente de muncă, dintre care două mortale, au fost înregistrate în luna iulie, în judeţul Olt. Un bărbat, din Drăgăneşti-Olt, a fost lovit mortal de un tren de călători, în timpul serviciului, în timp ce un muncitor în construcţii, din Balş, care a acuzat o stare de rău în timpul unor lucrări, a decedat la spital.

Un bărbat, de 42 de ani, din Drăgăneşti-Olt, şi-a pierdut viaţa la locul de muncă, pe 18 iulie, ITM Olt declanşând o anchetă. Angajatul unei societăți de transport feroviar, în timp ce efectua serviciul în zona Gării Drăgănești-Olt, a intrat în gabaritul liniei feroviare și a fost accidentat mortal de către un tren de călători.

De asemenea, o altă anchetă a Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt a fost declanşată, după ce un muncitor în construcţii, care s-a simţit rău la serviciu, pe data de 29 iulie, a decdat la spital.  

„Un bărbat în vârstă de 51 ani, angajat al unei societăți de construcții, în timp ce desfășura activitate ca fierar-betonist în incinta unui șantier din localitatea Balș, a prezentat o stare acută de rău, fiind solicitat serviciul de ambulanță. A fost transportat la Spitalul Orășenesc Balș, ulterior la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat”, transmite ITM Olt. 


Comentarii

Redacţia

2021-08-05 14:45:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...