Comunitate

2017-01-09, 14:25:19

Două drumuri judeţene închise din cauza zăpezii

Două tronsoane de drum judeţean din Olt sunt încă blocate sau închise, potrivit informaţiilor remise de Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

Astfel, luni la ora 13.30, pe DJ 604, tronsonul Bucinișu - Obârșia era închis, iar pe DJ 642A, tronsonul Rotunda - Vlădila, circulația era blocată.

„O situație delicată s-a înregistrat în localitatea Obârșia, unde viscolul a blocat mai multe drumuri, însă se acționează permanent pentru deblocarea acestora, autoritățile locale asigurând sprijin populației aflate în dificultate. În acest moment se acționează pe toate sectoarele de drumuri amintite”, transmit reprezentanţii CJSU.

De vineri şi până luni, Secția de Drumuri Naționale Slatina a acționat cu 40 de utilaje și au fost folosite 150 tone de material antiderapant și patru tone de material chimic. La ora transmiterii acestei ştiri, potrivit CJSU, pe întreaga rețea de drumuri naționale se circulă în condiții de iarnă.

„Pe drumurile din centrul și nordul județului partea carosabilă este curată, parțial acoperită cu un strat de zăpadă tocată de unu - doi centimetri, iar pe cea din sud, unde a fost viscol, pe alocuri sunt semnalate straturi de zăpadă bătătorită și înghețată, alternând cu zăpadă tocată de până la patru centimetri”, se arată într-un comunicat remis de CJSU.

De asemenea, Consiliul Județean Olt a intervenit pentru deszăpezirea drumurilor județene, circulația rutieră desfășurându-se în condiții de iarnă, la ora transmiterii acestei ştiri. S-a acționat cu 56 de utilaje și au fost folosite 990 tone de material antiderapant.

Comentarii

Redacţia

2017-01-09 14:25:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro