Sport

2019-05-16, 11:47:30

Două echipe din Liga a IV-a, eliminate din Cupa Românei. CSM Slatina a obţinut o victorie clară

Se cunosc în mare parte echipele calificate în sferturile Cupei României, faza judeţeană. Un singur meci din runda a IV-a se va disputa astăzi, 16 mai, de la ora 18.00. Este vorba despre Viitorul Băleasa-Oltul Curtişoara. CSM Slatina şi-a respectat statutul de favorită, calificându-se la pas în sferturi, după victoria cu 9-0, înregistrată la Valea Mare.

Petrolul Potcoava şi Oltul Slătioara au fost eliminate din Cupa României, faza judeţeană, de echipe de nivel inferior. CSM Slatina s-a calificat fără probleme mai departe, fiind favorită certă în câştigarea competiţiei, faza judeţeană.

Viitorul Băleasa-Oltul Curtişoara se va disputa astăzi, 16 mai, cu începere de la ora 18.00, formaţia oaspete din Liga a IV-a având prima şansă la victorie. 

Rezultatele etapei a IV-a

Dîrjovul Valea Mare - CSM Slatina 0-9

V.O. Ipoteşti - Oltul Slătioara 2-1

Haiducii Iancu Jianu - Petrolul Potcoava 6-1

Viitorul Băleasa - Oltul Curtişoara (se dispută joi, 16 mai, ora 18.00)

Oltul Izbiceni - V.O. Cilieni 4-2

AS Vădăstriţa - Viitorul Grădinile 5-6


Comentarii

Redacţia

2019-05-16 11:47:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...