Învăţământ

2019-04-18, 16:11:40

Două olimpiade naţionale dedicate elevilor din învăţământul profesional se desfăşoară la Slatina

Două competiții școlare naționale, dedicate elevilor care studiază la școli profesionale, în sistemul de învățământ dual sau la liceele tehnologice se vor desfăşura la Slatina, săptămâna viitoare.

Este vorba despre Olimpiada școlară la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, profil Tehnic, domeniul Mecanică, dar și Concursul la disciplinele tehnologice pentru învățământul profesional, domeniul Mecanică, calificarea profesională Mecanic auto, care se vor desfăşura la Liceul Metalurgic Slatina, în perioada 22-26 aprilie.

Evenimentul este organizat cu sprijinul mai multor companii mari de pe platforma industrială a Slatinei, iar partenerii competiției sunt Consiliul Județean, Primăria Slatina, Prefectura Olt, Facultatea de Mecanică de la Craiova și mai multe unități de învățământ cu profil tehnologic din Slatina.

Comentarii

Redacţia

2019-04-18 16:11:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...