Eveniment

2020-09-16, 22:05:14

Două persoane au fost reţinute în cazul cannabisului cultivat în vie

Doi tineri în vârstă de 30 de ani şi, respectiv, 34 de ani, din Slatina, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în urma percheziţiilor desfăşurate, miercuri, în Olt şi Argeş, cei doi cultivând cannabis în vie.

Oamenii legii au desfăşurat patru percheziţii, marţi şi miercuri, în județele Olt și Argeș, într-un dosar de trafic şi consum ilicit de droguri.

În timpul perchezițiilor, polițiștii au descoperit într-o locuință, în comuna Găneasa, o cultură indoor de cannabis, formată din 15 plante, în diferite stadii de creștere.

Totodată, în comuna Stolnici, județul Argeș, au fost descoperite 29 de plante de cannabis în ghivece, ce ar fi fost ascunse într-o cultură de viță de vie.

În urma activităților, au fost ridicate semințe de cannabis, material vegetal uscat de culoare verde-oliv, grindere, diferite recipiente pentru prepararea drogurilor și un cântar de mare precizie.


Comentarii

Redacţia

2020-09-16 22:05:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...