Comunitate

2020-05-12, 15:40:17

Două zile pentru aplicarea tratamentelor fitosanitare, în Slatina

Municipalitatea slătineană a finalizat, luni seară, acțiunea amplă de aplicare a tratamentelor fitosanitare pe întreg domeniului public de pe raza Slatinei.

Operaţiunea este realizată de Direcția Administrare Patrimoniu (DAP) în conformitate cu un grafic întocmit în vederea aplicării și este monitorizată de către inspectorii acestei instituții.

„Vă reamintesc faptul că deși substanțele pe care le utilizăm sunt avizate de către Comisia de Omologare a Ministerului Agriculturii și prezintă un grad redus de toxicitate pentru populație, în momentul pulverizării, ele pot fi iritante, motiv pentru care vă sfătuim să nu stați în raza de acțiune a aparatelor pentru a nu inspira aerosolii emanați”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

S-a intervenit pe aliniamentele stradale, în scuaruri, pe spațiile verzi dintre blocuri şi în parcuri.

Comentarii

Redacţia

2020-05-12 15:40:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...