Sport

2019-04-18, 11:24:04

Dragan Djukic, antrenorul echipei CSM Bucureşti: „Jucătoarele de la Slatina trebuie să fie mândre de ceea ce au făcut în acest sezon”

După eliminarea prematură din Champions League, CSM Bucureşti este pe cale de a rata şi titlul de campioană naţională. Gruparea pregătită de Dragan Djukic va lupta în Finale Four-ul Cupei României, jocul cu CSM Slatina reprezentând ultima repetiţie înaintea turneului de la Bistriţa. Sârbul, care la finalul stagiunii va părăsi formaţia bucureşteană, a ţinut să aprecieze parcursul în Liga Naţională al handbalistelor slătinene.

Dragan Djukic a vorbit, după meciul cu CSM Slatina, despre aşteptările pe care le are în acest final de sezon la cârma grupării bucureştene, în condiţiile în care şi titlul naţional este pe cale de a fi ratat.

„A fost un sezon foarte complicat, cu multe accidentări. Vreau să le mulţumesc jucătoarelor pentru că au luptat, deşi am jucat în cele mai importante meciuri ale sezonului fără trei jucătoare importante ca Cvijic, Neagu sau Kurtovic. Dar sezonul nu s-a terminat şi atât timp cât mai este speranţă, vom crede că se poate schimba ceva în campionat. De asemenea, în faţa noastră este faza finală a Cupei şi vom lupta şi acolo”, a precizat antrenorul echipei bucureştene, după meciul de la Slatina.

Antrenorul formaţiei bucureştene nu a folosit toate jucătoarele în meciul cu CSM Slatina, în schimb a mizat pe cele care nu prea au evoluat, printre care slătineanca Bianca Bazaliu, care a fost principala marcatoare în meciul disputat în sala LPS Slatina.

„Poate că aşa pare, că am menajat dintre jucătoare, dar nu avem aşa de multe. Asta este problema şi am încercat să le folosim pe toate, având în vedere că am avut meciuri în Liga Campionilor, dar şi în campionat. Despre Bianca trebuie să spun că a progresat mult şi astăzi a făcut un meciu foarte bun. Şi cred că acelaşi lucru îl va face şi în faza finală a Cupei. Să joci şi în Liga Campionilor şi în campionat, duminică-miercuri, este foarte greu. Avem un grup de nouă jucătoare şi e foarte greu”,
a mai spus Djukic.

Legat de CSM Slatina, antrenorul grupării bucureşte a apreciat parcursul handbalistelor pregătite de Victorina Bora, cărora a ţinut să le ureze succes.

„Jucătoarele de la Slatina trebuie să fie mândre de ceea ce au făcut în acest sezon, pentru că au jucat un handbal bun. Au jucătoare bune şi sper să continue la acelaşi nivel. Le transmit complimente colegilor mei şi sper să continue pe acelaşi drum”,
a conchis antrenorul echipei CSM Bucureşti.

Comentarii

Redacţia

2019-04-18 11:24:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...