Agricultură

2018-11-21, 15:24:58

Drăghicescu: „Este prima ploaie însemnată cantitativ, care dă speranţă fermierilor”

Potrivit datelor furnizate de specialiştii Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Olt, săptămâna aceasta, la nivelul judeţului au căzut 30-40 de litri de precipitaţii pe metrul pătrat. O adevărată mană cerească pentru fermierii olteni.

Directorul DAJ Olt, Dragoş Drăghicescu, a precizat că aceste precipitaţii sunt aşteptate de fermierii olteni de trei luni, iar zăpada şi ploile, din această perioadă, dau speranţă agricultorilor olteni.
 
„La nivelul judeţului au căzut între 30 şi 40 de litri pe metrul pătrat, însumând şi zăpada care a căzut la începutul săptămânii. Nu sunt probleme deosebite în judeţ. Este o ploaie mult aşteptată, de trei luni o aşteaptă fermierii. Este prima ploaie însemnată cantitativ, care dă speranţă fermierilor. Dacă vom avea şi câteva zile cu temperaturi ridicate, grâul poate să mai vegeteze”, a spus Drăghicescu.

Comentarii

Redacţia

2018-11-21 15:24:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...