Agricultură

2019-05-14, 12:51:14

Drăghicescu: „Se discută despre dublarea subvenţiei la tomate, în anumite condiţii”

5.250 de legumicultori olteni s-au înscris, în acest an, în Programul Tomata. Numărul mare a propulsat judeţul Olt pe primul loc la nivel naţional. O parte din aceşti fermieri ar putea încasa mai mulţi bani, din 2020.

Directorul DAJ Olt, Dragoş Drăghicescu, a precizat că se discută despre dublarea subvenției pentru tomate, de anul viitor, de la 3.000 la 6.000 de euro și extinderea programului de subvenție la castraveți, ardei și vinete. 

„Domnul preşedinte Liviu Dragnea a anunţat că vor veni şi alte măsuri importante, că programele de susţinere vor fi extinse pentru culturi precum ardei, castraveţi sau vinete. Totodată, se discută despre dublarea subvenţiei pentru tomata, în anumite condiţii”
, a spus Drăghicescu.

Bani mai mulţi ar putea primi cei care vor reuşi să producă roşii iarna, autorităţile încercând astfel să reducă importurile în sezonul rece.

Comentarii

Redacţia

2019-05-14 12:51:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...