Eveniment

2018-11-26, 17:47:47

Drum închis de polițiști, între Cilieni și județul Teleorman, pentru prevenirea pestei porcine

Drumul comunal DC 122A Cilieni -Slobozia Mândra (Teleorman) a fost închis de polițiști, începând cu ora 16.00, „în vederea prevenirii pestei porcine”.

Potrivit unui comunicat remis de Poliția Olt, se recomandă următoarele rute de ocolire:

Recomandăm folosirea rutelor ocolitoare Cilieni- DJ 642- Băbiciu - Sprîncenata- DJ 546- Slobozia Mândra și Cilieni- DJ 642- Izbiceni- DJ 546- Slobozia Mândra.

Existența unui focar de pestă porcină africană în comuna olteană Rusănești a fost confirmat, vineri, de Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală București (IDSA) – Laboratorul Național de Referință pentru Diagnostic și Sănătate Animală.

 Ulterior, Laboratorul DSVSA Olt a confirmat virsul la alţi doi porci dintr-o gospodărie de la Cilieni. Cele două probe au fost trimise la Bucureşti, pentru confirmarea finală.


Comentarii

Redacţia

2018-11-26 17:47:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...