Administraţie

2019-04-24, 15:18:23

Drumul judeţean DJ 643A, reabilitat în comuna Baldovineşti

Drumul judeţean DJ 643A va fi reabilitat, pe raza comunei Baldovineşti, în urma unui proiect derulat de primăria din localitate.

Pentru a implementa proiectul respectiv, Consiliul Judeţean Olt a aprobat, miercuri, trecerea în administrarea Primăriei Baldovineşti a unei părţi din drumul judeţean DJ 643A.

„Primăria Baldovinești ne-a solicitat, așa cum ne-au solicitat și alte primării, pentru că sunt eligibile pe fonduri europene să poată moderniza șanțurile și să facă trotuare. Noi le predăm partea din drumul județean, ei fac și apoi ni-l predau înapoi”, a explicat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

El a adăugat că după recepţia finală a lucrărilor prevăzute în proiect, drumul va reveni în administrarea Consiliului Judeţean Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-04-24 15:18:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...