Sănătate

2020-03-19, 17:34:30

DSP a testat 95 de olteni pentru coronavirus. Toţi cei aflaţi în carantină au rezultat negativ

Până în acest moment, 66 de persoane se află în centrele de carantină din judeţul Olt. Potrivit DSP Olt, toate aceste persoane au fost testate pentru COVID-19, rezultatul fiind unul negativ.

Faţă de ziua anterioară, numărul celor care se află în izolare la domiciliu a crescut cu aproape 100. Astfel, 697 de olteni reveniţi din ţări cu peste 500 de cazuri confirmate sunt în autoizolare timp de 14 zile. 

În judeţul Olt sunt trei cazuri confirmate de infecţie cu COVID-19, doi bărbaţi, unul din Caracal şi unul din Slatina, internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” Craiova, şi tânăra din Slatina, internată în Bucureşti. 

„Numărul total de persoane carora li s-au recoltat probe, de la începutul perioadei de supraveghere, este de 95, din care 98 de probe au fost cu rezultat negativ, o probă pozitivă, iar zece probe sunt în lucru. Până în acest moment, rezultatul probelor recoltate pentru un numar de 66 de persoane, aflate în locaţiile de carantină de pe raza judeţului Olt, a fost negativ”, se arată într-un comunicat de presă al DSP Olt.

Notă: Fiecărei persoane testate i se recoltează trei probe, în prima zi, în ziua 12 şi în ziua 13. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-19 17:34:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...