Eveniment

2020-07-31, 13:56:56

DSP Olt: Cele 21 de cazuri pozitive au transmitere comunitară

DSP Olt anunţă că cele 21 de cazuri înregistrate în judeţul Olt, în ultimele 24 de ore, au transmitere comunitară. Autorităţile sanitare nu mai fac publice cazurile apărute în rândul societăţilor de pe platforma industrială, îmbolnăvirile noi în rândul unor muncitori din cadrul companiilor fiind trecute la transmitere comunitară.

Potrivit DSP Olt, de la începutul pandemiei, numărul persoanelor confirmate pozitiv a ajuns la 732, doar în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 21 îmbolnăviri. Printre acestea nu se numără cazuri din rândul instituţiilor publice. 

Din cele 732 persoane confirmate, 316 s-au vindecat, 89 s-au externat la cerere, în timp ce 85 au refuzat internarea.  La ATI se află şapte pacienţi din judeţul Olt, mai puţin cu unul faţă de ziua precedentă, dat fiind deceseul înregistrat în această dimineaţă la Spitalul Municipal din Caracal.

De la începutul pandemiei, judeţul Olt a înregistrat 21 de decese, toate în rândul unor persoane care aveau comorbidităţi, potrivit datelor furnizate de autorităţi. 


Comentarii

Redacţia

2020-07-31 13:56:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...