Comentariul Gazetei

2020-03-02, 17:03:58

DSP Olt, de râsul lumii în privinţa coronavirusului

Suntem chiar de râsul lumii în legătură cu cazurile de COVID-19! Dincolo de seriozitatea pandemiei la nivel mondial, pe meleagurile oltene situaţia este administrată pe principiul „merge şi-aşa”. Fug chinezii din hotelul din Slatina, află presa şi scrie, după vreo 30 de ore, că asiaticii au fugit la Vâlcea, fără ca autorităţile să ştie. La o zi dă şi DSP comunicat de presă prin care confirmă faptul că cei şase nu mai sunt în Slatina şi că i-a dat afară patronul hotelului. Vine patronul şi neagă şi spune că s-au decazat.

Să concluzionăm rapid: după ce s-au plimbat două zile între Slatina şi Drăgăşani, între 25 şi 27 februarie, şase chinezi au fost izolaţi într-un hotel. Izolarea a fost formală, pentru că asiaticii ieşeau frecvent pentru a-şi lua mâncare. Ulterior, pe 28 februarie, chinezii s-au mutat la Drăgăşani, iar cei de la DSP au aflat abia când au venit să-i verifice. Comunicarea publică s-a făcut abia a doua zi, după ce s-a scris pe acest subiect.

E de noaptea minţii! Dacă acei chinezi aveau într-adevăr coronavirus, Slatina ar fi fost unul dintre epicentrele pandemiei globale, iar autorităţile din domeniu au făcut ce ştiu mai bine: nimic.

Nu mai pot nici să mă enervez!


Comentarii

Redacţia

2020-03-02 17:03:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...