Sănătate

2020-04-01, 13:44:49

DSP Olt: Persoanele izolate la domiciliu nu prezintă simptomatologie specifică COVID-19

Peste 1.700 de persoane din judeţul Olt se află în acest moment în izolare la domiciliuşi, din datele puse la dispoziţie de autorităţi, niciuna nu prezintă semne de boală.

De la începutul acestei pandemii, 3.508 olteni au fost nevoiţi să stea în izolare, iar 1.775 au încheiat deja această perioadă. Astăzi, la nivelul judeţului se mai află în izolare 1.733 de persoane. 

De la ultima raportare, de ieri după-amiază, nicio persoană nu a mai fost carantinată, numărul celor din spaţiile special amenjate a rămas la 189.

„Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID- 19. În ceea ce priveşte ultimele informaţii cu privire la situaţia epidemiologică actuală din judeţul Olt, menţionăm că toate aceste persoane sunt sub controlul anchetei epidemiologice”, se arată într-un comunicat de presă al DSP Olt.Comentarii

Redacţia

2020-04-01 13:44:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...