Actualitate

2019-01-10, 16:10:55

DSVSA Olt, amenzi de 20.000 lei pentru nerespectarea condiţiilor de igienă

DSVSA Olt a amendat, în decembrie, mai multe unităţi din judeţ, amenzile aplicate fiind de 20.000 lei. Inspectorii olteni spun că aceştia nu respectau condiţiile de igienă.

Specialiştii DSVSA Olt au efectuat în decembrie controale în unităţile din industria agroalimentară care desfăşoară activităţi în domenii precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii şi produselor de patiserie, a băuturilor răcoritoare şi alcoolice precum şi în depozitele alimentare, de seminţe, de legume şi fructe.

Inspectorii DSVSA Olt au acordat amenzi în valoare de 20.000 lei pentru neîntreţinerea spaţiilor de producţie în condiţii de igienă corespunzătoare şi pentru manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Comentarii

Redacţia

2019-01-10 16:10:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...