Politică

2019-06-05, 11:34:11

Dublă măsură în PNL Olt. Teodosescu a scăpat de sancţiuni, deşi a pierdut alegerile în Balş

Preşedintele PNL Balş, Mădălin Teodosescu, a scăpat de sancţiunile conducerii judeţene a partidului, deşi a pierdut alegerile europarlamentare la o diferenţă de peste 400 de voturi, din postura de primar în funcţie şi eurocandidat.

În Balş, PSD a luat 2.426 voturi - 35,13%, iar PNL 2.001 voturi - 28,98%. În ciuda diferenţei clare, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat că Teodosescu „nu a făcut un scor rău”.

„Noi am analizat fiecare localitate în parte. Referitor la Balş, organizaţia a obţinut cel mai mare tip de voturi la acest tip de alegeri, de până acum. Într-adevăr, nu a reuşit să învingă PSD acolo. Nu a fost un scor rău pentru organizaţia Balş raportându-ne la alegerile din trecut”, a afirmat Voiculescu.

Mai mult, liderul PNL Olt îi acordă primarului din Balş „încredere maximă”.

„Noi avem încredere maximă în Mădălin, la Balş, dar într-adevăr, trebuie să le dea de gândit şi lor şi nouă, în sensul că trebuie o mult mai bună organizare şi poate un pic mai multă implicare”, a conchis preşedintele PNL.

Nu acelaşi noroc ca Mădălin Teodosescu l-au avut patru primari, doi viceprimari şi şapte aleşi locali liberali din alte localităţi, care au fost excluşi din partid din cauza rezultatelor proaste obţinute la europarlamentare.


Comentarii

Redacţia

2019-06-05 11:34:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...