Comentariul Gazetei

2019-11-20, 14:17:48

Duel unu la unu

De gura presei, de gura electoratului, preşedintele Iohannis a simulat o dezbatere electorală. Este mult spus dezbatere. De ce s-a temut, nu a scăpat. Preşedintele se teme să vorbească liber, nu poate fi scos din ritmul lui. Eşecul a fost vizibil, chiar dacă în sală ziariştii au fost aleşi pe sprânceană. Prestaţia şefului statului a fost lamentabilă, s-a văzut clar de ce s-a chinuit teribil să nu aibă loc nicio întâlnire de acest gen. Mi s-a părut arogant, lipsit de coerenţă şi de umanitate. A fost ca un robot cu răspunsuri predefinite.

Candidatul PSD pentru Cotroceni, Viorica Dăncilă, a vorbit două ore şi jumătate şi a avut o deschidere totală. A răspuns la toate întrebările puse, a ieşit din situaţiile dificile fără să facă gafe. Într-un duel unu contra unu, Dăncilă ar fi ieşit clar câştigătoare! Ar fi punctat în faţa lui Iohannis la fiecare întrebare. Dăncilă a avut zvâc şi a câştigat capital politic în urma conferinţei de aseară. Părerea mea!

Comentarii

Redacţia

2019-11-20 14:17:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...