Sport

2018-07-12, 12:43:21

Dunărea Corabia, premiată de AJF Olt pentru câştigarea Ligii a V-a

Dunărea Corabia a câştigat seria a IV-a a Ligii a V-a. Jucătorii pregătiţi de profesorul Adrian Rafailă au fost premiaţi de către AJF Olt. Pe lângă cupă, diplome, medalii şi mingi, campioana verii în seria a IV-a a primit şi un echipament complet de joc.

S-a stabilit câştigătoarea seriei a IV-a de la nivelul ultimului eşalon fotbalistic judeţean. Dunărea Corabia este echipa care a reuşit să termine actuala stagiune a Ligii a V-a pe primul loc. Ca în fiecare an, AJF Olt, în colaborare cu FRF, a premiat parcursul bun înregistrat de echipele angrenate în competiţiile organizate de forul fotbalistic judeţean.

Festivitatea de premiere a fost oficializată de George Constantinescu. Preşedintele AJF Olt le-a înmânat celor de la Corabia cupa, diplomele şi medaliile, dar şi mingi şi un echipament complet de joc.

AJF Olt premiază toate cele patru câştigătoare ale Ligii a V-a. Seria I a fost câştigată de cei de la Avântul Oporelu, iar seria a III-a de Victoria Cezieni. Singura serie în care încă nu se ştie câştigătoarea stagiunii 2017-2018 este a II-a. Aici, mai sunt de jucat două etape, lupta dându-se între Viitorul Leoteşti şi Oboga, aflate la egalitate de puncte. 

Comentarii

Redacţia

2018-07-12 12:43:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...