Sport

2020-03-18, 12:07:37

Echipa de fotbal CSM Slatina nu va relua pregătirile până la ridicarea stării de urgenţă. Jucătorii au program individualizat

Pandemia de coronavirus a dus la sistarea competiţiilor şi a antrenamentelor, activităţile sportive fiind blocate la toate nivelurile. Antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, spune că reluarea antrenamentelor nu este posibilă până ce nu va fi ridicată starea de urgenţă, însă jucătorii au primit un program individualizat de pregătire.

Jucătorii grupării slătinene au primit, din partea conducerii tehnice, un program de pregătire individualizat, având în vedere sistarea antrenamentelor şi a competiţilor din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Potrivit spuselor tehnicianului echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, jucătorilor li s-a recomadat să se pregătească în zone izolate, pentru a nu intra în contact cu alte persoane.

Jucătorii au primit un program de pregătire de cinci zile pe săptămână. Să facă mişcare într-un mediu izolat. Dacă găsesc o bază sportivă, unde să se pregătească singuri, sau un câmp, o pădure, orice loc care este izolat, ar fi foarte bine. Dacă nu au această posibilitate, au primit un program şi pentru mediul interior. Este limpede că pe toată perioada stării de urgenţă, vom sta acasă. Sper ca după trecerea celor 30 de zile să se domolească situaţia, astfel încât să ne putem relua activitatea”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Echipele din Liga a III-a au apucat să susţină doar prima etapă a returului, după care activităţile sportive au fost suspendate. CSM Slatina se află la mare luptă pentru primul loc cu Progresul Spartac, ambele echipe aflându-se la egalitate de puncte. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-18 12:07:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...