Sport

2018-12-06, 14:05:20

Echipa de fotbal Under 19, ce evoluează în Liga Elitelor, se reuneşte pe 15 ianuarie

Sub egida CSS Slatina, echipa de fotbal Under 19, ce are în componenţă jucători ce evoluează la nivel de seniori pentru CSM Slatina, va da startul pregătirilor în vederea abordării returului Ligii Elitelor pe data de 15 ianuarie. Cantonamentul este pus sub semnul întrebării, însă, jucătorii ce evoluează sub comanda lui Bobi Verdeş vor susţine pregătirea centralizată cu echipa CSM Slatina.

Juniorii Under 19, care în acest sezon activează în premieră în Liga Elitelor, competiţie ce reuneşte cele mai bune echipe din ţară la această categorie de vârstă, au intrat în vacanţă. Cei care evoluează cu dublă legitimare, CSS-CSM Slatina, continuă pregătirea sub comanda lui Bobi Verdeş. De altfel, aceştia vor susţine şi pregătirea centralizată de iarnă cu echipa de siniori.

„Suntem în vacanţă, vom începe antrenamentele pe 15 ianuarie. Prima parte a pregătirii se va desfăşura pe plan local, după care sper să reuşim să facem rost de bani să plecăm în cantonament. Fondurile sunt alocate de Inspectoratul Şcolar, sunt ceva probleme, sperăm să se regleze să putem efectua pregătirea centraliată. Sunt vreo cinci jucători care se antrenează şi joacă pentru CSM Slatina, iar cu siguranţă ei vor merge în cantonament cu echipa mare”, a declarat Marius Popa, antrenor al echipei de fotbal Under 19.

CSS Slatina Under 19 a încheiat turul Ligii Elitelor pe locul cinci, cu 12 puncte acumulate în cele nouă partide disputate. În prima etapă a returului, programată pe 9 martie, CSS Slatina va întâlni, în deplasare, CSU Craiova.

Comentarii

Redacţia

2018-12-06 14:05:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...