Învăţământ

2019-05-02, 16:12:52

Echipa de robotică formată din elevi de la CN „Radu Greceanu” Slatina, susţinută financiar de primărie pentru participarea la o competiţie internaţională

Primăria Slatina susține financiar deplasarea și cheltuielile de cazare ale elevilor și profesorului care îi pregătește din echipa „Robotica CNRG”, pentru deplasarea la o competiţie internaţională ce se desfăşoară în America de Sud.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat că este vorba despre o competiţie care se desfăşoară la finalul acestei luni, în Uruguay.

„Ca în fiecare an, Primăria Slatina și Consiliul Local acordă sprijin financiar elevilor și aici ne referim la concursul internațional de robotică, care va avea loc în Uruguay, Montevideo. Am alocat suma de 8.000”, a declarat Vîlceleanu.

În luna martie, această echipă a obţinut premiul I pentru programare, unul dintre cele mai importante premii, la concursul First Lego League desfăşurat la Univesitatea Politehnică din Bucureşti, iar următoarea etapă este competiţia din America de Sud.

Echipa este formată din: Vlad Coneschi, Robert Vădăstreanu, Gabriel Constantinescu şi Sandra Bălu. Profesori coordonatori sunt Ileana Popescu şi Doru Anastasiu Popescu.

Comentarii

Redacţia

2019-05-02 16:12:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...