Sport

2019-10-08, 15:42:42

Echipa Old Boys, câştigătoarea turneului de minifotbal „Liga TSD Slatina”. Meciul demonstrativ, încheiat cu o remiză

După mai bine de două săptămâni de meciuri intens disputate, faze de joc spectaculoase şi goluri frumoase, oferite de echipele participante la turneul de minifotbal organizat de tinerii social democraţi, luni seara s-a stabilit marea câştigătoare. Old Boys este echipa care a câştigat cea de-a doua ediţie „Liga TSD Slatina”, turneu ce s-a bucurat de un real succes. Meciul demonstrativ din deschiderea finalei, dintre staff-ul CSM Slatina şi foşti fotbalişti slătineni, s-a încheiat cu o remiză prietenească, scor 1-1.

S-a încheiat cea de-a doua ediţie a turneului de minifotbal „Liga TSD Slatina”, ce s-a desfăşurat timp de două săptămâni, pe terenul sintetic din cadrul Colegiului Naţional „Ion Minulescu”.  Confruntarea pentru locul trei a fost câştigată de Galactic Fotball, care a învins cu 3-2 echipa Galaxy.

Cel mai aşteptat moment, marea finală, le-a adus faţă în faţă pe Old Boys Slatina şi Prysmian. Marea câştigătoare este Old Boys, care a câştigat, la limită, 2-1, după un meci aprig disputat, trofeul celei de a doua ediţii a turneului organizat de tinerii social democraţi.

Între cele două finale s-a disputat un meci demonstrativ, între staff-ul echipei CSM Slatina şi foşti jucători care au evoluat în decursul carierei pentru grupări din oraşul de pe malul Oltului. Partida s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1. Pentru CSM Slatina a marcat Cosmin Stanciu, în timp ce pentru cealaltă echipă a înscris Cristi Niculescu.

Organizatorii au oferit, primelor trei clasate, diplome, medalii, cupe, dar şi echipamente sportive. De asemenea, au fost acordate, în urma unei tombole, 10 mingi de fotbal, spectatorilor care au luat loc în tribunele terenului de fotbal de la Minulescu. 


Comentarii

Redacţia

2019-10-08 15:42:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...