Sport

2019-05-08, 14:52:22

Echipa slătineană Under 19 a încheiat Liga Elitelor cu o victorie contra celor de la UTA Arad

Echipa de fotbal Under 19 s-a impus, scor 2-1, în meciul de pe teren propriu cu UTA Arad, disputat în weekend. Slătinenii au încheiat astfel sezonul Ligii Elitelor cu o victorie. Ambele goluri au fost marcate de Laurenţiu Ana, de departe jucătorul meciului.

Pentru prima dată calificată în Liga Elitelor Under 19, cea mai tare competiţie la această categorie de vârstă, echipa slătineană a încheiat sezonul pe un loc la jumătatea clasamentului. Jucătorii pregătiţi de Marius Popa şi Cristian Stănculeţu au învins, în cadrul ultimei etape disputate sâmbătă, pe terenul sintetic de pe Stadionul „1 Mai”, reprezentativa similară a celor de la UTA Arad, scor 2-1. Ambele goluri au fost marcate de către Laurenţiu Ana. Cu această victorie, echipa slătineană a terminat primul sezon în această competiţie la jumătatea clasamentului, parcursul fiind unul mulţumitor.

„Meciul cu UTA Arad nu a ieşit din tiparele celorlalte partide. A fost un joc echilibrat, un meci în care ne-am bătut pentru un loc mai sus în clasament, un meci viu, disputat. S-a văzut o creştere în joc în acest retur, chiar dacă începutul nu a fost unul fericit, în sensul că am pierdut la limită primele două meciuri, pot spune că am avut neşansă, pentru că au fost jocuri în care nu meritam să pierdem. Per ansamblu, sunt mulţumit de prestaţia echipei în acest prim sezon în Liga Elitelor”, a declarat antrenorul jucătorilor Under 19, Marius Popa.

Gruparea slătineană a încheiat sezonul pe locul cinci din zece echipe, Liga Elitelor reunind astfel cele mai bune formaţii din ţară la această categorie de vârstă. Sezonul trecut, slătinenii au evoluat în Campionatul Naţional Under 19, competiţie catalogată inferioară.

Comentarii

Redacţia

2019-05-08 14:52:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...