Sport

2019-10-09, 14:33:07

Echipele de juniori ale CSM Slatina, din victorie în victorie

Echipa de juniori Under 17 de la CSM Slatina a bifat, în runda actuală, pe teren propriu, cea de-a 11-a victorie din tot atâtea meciuri disputate, menţinându-se lider al seriei cu punctaj maxim. CSJ Ştiinţa Craiova a fost echipa pe care juniorii pregătiţi de Cristian Stănculeţu au învins-o cu 5-0. De asemenea, juniorii mari, Under 19, pregătiţi de Marius Popa, au câştigat cu 2-0 confruntarea cu formaţia din Bănie.

Echipele de juniori ale CSM Slatina au înregistrat victorii, pe teren propriu, cu CSJ Ştiinţa Craiova. Juniorii Under 17 s-au impus cu 5-0, la capătul unei confruntări dominate în toatalitate, în timp ce juniorii Under 19 au câştigat cu 2-0.

Pe primul loc, cu punctaj maxim, juniorii Under 17 stau cel mai bine în clasament din toarte cele 11 serii ale Campionatului Naţional, având un golaveraj impresionant, cu 73 de goluri marcate şi doar trei primite.

Runda viitoare, echipele de juniori ale CSM Slatina vor primi vizita celor de la CSS Slatina. Jocurile se vor disputa sâmbătă, 12 octombrie, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2019-10-09 14:33:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...