Eveniment

2019-03-25, 21:30:10

El este viitorul polițist care l-a găsit pe băiatul din Gorj, fugit de acasă după o ceartă cu părinții

Elevul Școlii de Poliție din Câmpina, Alin Ștefan Mincă, este cel care l-a identificat, într-un cartier din Caracal, pe băiatul din Gorj care, în urmă cu patru zile, a fugit de acasă după ce părinții i-au reproșat nota proastă obținută la Evaluarea Națională.

Mincă are 27 de ani și la toamnă va deveni polițist cu acte în regulă. Până atunci, deja a demonstrat calități de om al legii.

El se afla în practică, acasă, la Poliția Caracal.  Viitorul poliţist nu l-a recunoscut pe Gugu ca fiind din cartierul său şi aşa a ajuns să-l identifice.

Ciprian Gabriel Gugu le-a spus oamenilor legii că a avut mâncare la el, pe care şi-a luat-o de acasă, şi că a dormit pe unde a apucat. El era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de trening gri închis, hanorac gri și era încălțat în papuci.

Tânărul de 15 ani a fost dat în urmărire naţională, după ce joi a dispărut în condiţii suspecte de acasă, având în vedere că nu a mai plecat de acasă niciodată şi nici nu a creat probleme până acum părinţilor.

Mama băiatului susţine că i-a interzis să meargă la fotbal, la antrenamente, pentru că obţinuse o notă slabă la simularea Evaluării Naţionale.

Femeia spune că Ciprian are rezultate foarte bune la învăţătura.

Comentarii

Redacţia

2019-03-25 21:30:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...