Sport

2017-07-17, 16:04:00

Elena Fulgoi, indisponibilă până în iarnă. Pătuleanu şi Amoagdei revin pe teren

Un lucru îmbucurător este că două jucătoare valoroase sunt apte pentru Liga Naţională. Mihaela Pătuleanu şi Monica Amoagdei sunt recuperate după accidentările suferite în sezonul competiţional trecut.

CSM Slatina se va putea baza pe serviciile celor două jucătoare, care au primit avizul medicului pentru a face deplasarea în cantonament.

Mihaela Pătuleanu revine după aproape un an de pauză forţată. În vara anului trecut, la scurt timp după ce a fost transferată de CSM Slatina, handbalista ce evolează în centru a fost supusă unei intervenţii chirurgicale în urma rupturii de ligamente. Revenită pe teren în primăvară, Pătuleanu a acuzat din nou dureri şi a fost supusă unei artroscopii. Tot în primăvară, şi extrema stânga Monica Amoagdei a suferit aceeaşi intervenţie la genunchi.

Pivotul Lorena Ostase a suferit şi ea o intervenţie chirurgicală la umăr, în iarnă. Şi la ea recuperarea a mers foarte bine, fiind folosită în mai toate meciurile din retur.

„Mihaela Pătuleanu şi Monica Amoagdei au primit avizul medicului să mergă în cantonament. Sunt în stare foarte bună. Lorena Ostase, la fel. Ele vor merge în cantonament cu echipa. Sunt apte, nu au niciun fel de problemă. Amoagdei a avut oricum o accidentare mai uşoară, dar nu am vrut să forţăm pentru a ne putea baza sigur pe ea în Liga Naţională”, a precizat Victorina Bora, antrenorul CSM Slatina.

Potrivit tehnicianului echipei slătinene, singura cu probleme în acest moment este pivotul Elena Fulgoi.

„Singura problemă este Elena Fulgoi, care a avut o accidentare stupidă pe final de campionat, pe care nu am băgat-o foarte mult în seamă. Dar a avut nevoie de operaţie la ligamente la puţin timp după ce s-a terminat campionatul. Ea va reveni undeva în decembrie, ianuarie”, a declarat Victorina Bora.

Comentarii

Redacţia

2017-07-17 16:04:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro