Învăţământ

2019-07-03, 12:46:49

Elev eliminat din cea de-a doua probă scrisă a Bacalaureatului

Un elev care susţinea Bacalaureat în centrul din cadrul Liceului Tehnic „Alexe Marin” Slatina a fost eliminat din examen. Acesta a fost prins în timp ce copia cu ajutorul telefonului mobil.

Miercuri absolvenţii clasei a XII-a au susţinut proba obligatorie a profilului, al doilea examen scris din cadrul Bacalaureatului.

Din cei 2.649 de elevi înscrişi pentru a susţine această probă, au absentat 159.

La Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina s-a înregistrat singurul incident neplăcut. Un elev a fost eliminat, după ce a fopst prins încercând să copieze cu ajutorul telefonului mobil.

Bacalaureatul continuă mâine, cu proba la alegere a profilului, urmând ca în data de 8 iulie 2019 să fie afișate primele rezultate.

După afişarea rezultatelor, candidaţii nemulţumiţi vor putea depune contestații, în aceeaşi zi, între ora 12.00 și ora 16.00. Contestaţiile vor fi rezolvate în perioada 9-12 iulie 2019, pentru ca pe 13 iulie să fie afişate rezultatele finale ale examenului.


Comentarii

Redacţia

2019-07-03 12:46:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...