Învăţământ

2017-04-07, 14:11:37

Eleva CN „Ion Minulescu”, Ramona Deaconu, în lotul României de la Olimpiada Europeană de Matematica pentru Fete

Ramona Deaconu, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, s-a alătura, joi, lotului României de la Olimpiada Europeană de Matematica pentru Fete (EGMO), care se desfăşoară la Zurich, în Elveţia.

Potrivit paginii oficiale de Facebook a unităţii de învăţământ, Ramona Deaconu va sta în Elveţia până pe 12 aprilie.

„Ea a ajuns astăzi (joi - n.red.) la Zurich, în Elveţia, pentru a participa alături de alte trei fete în echipa România A la cea de-a VI-a ediţie a Olimpiadei Europene de Matematica pentru Fete (EGMO), care se va încheia pe 12 aprilie. Cu gândul la Ramona, profesorul ei de matematica, domnul Marius Perianu, se bucură de această seară alături de elevii domniei sale si de toţi ceilalţi din promoţia 2017. Vor urma zile de mari emoţii, de aşteptare şi aşteptări, chiar dacă Ramona este deja la a doua experienţă în această competiţie”, spune sursa citată.

Comentarii

Redacţia

2017-04-07 14:11:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro