Eveniment

2019-01-07, 12:57:32

Elevi jandarmi în practică la Jandarmeria Olt

38 viitori jandarmi, elevi în anul I de studiu la Şcolile Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani şi Fălticeni, desfăşoară începând de azi la Jandarmeria Olt, stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ.

Stagiul de pregătire se desfăşoară în perioada 7 ianuarie - 10 mai şi a debutat cu un program de acomodare cu specificul inspectoratului, elevii urmând a fi repartizaţi în cadrul structurilor operative ale unității.

„În cadrul activităţilor de pregătire, în perioada 7 ianuarie - 29 martie 2019, viitorii jandarmi vor fi planificaţi în misiuni de ordine publică, iar în perioada 1 aprilie – 10 mai 2019 elevii vor desfășura activități specifice misiunii de pază şi protecţie instituţională, având posibilitatea să îşi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs”, se arată într-un comunicat remis de Jandarmeria Olt.

Sursa citată adaugă că, pe întreaga perioadă a stagiului de practică, elevii sunt îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Comentarii

Redacţia

2019-01-07 12:57:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...