Învăţământ

2019-04-18, 10:46:17

Elevii de la „Minulescu”, şcoala altfel la Centrul de perfecţionare a poliţiştilor, din Slatina

Mai mulţi elevi de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” au vizitat Centrul de perfecţionare a poliţiştilor, din Slatina, în cadrul programului „Şcoala Altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu”, Mădălin Croitoru, elevii au vizitat atât spațiile de cazare cât și sălile de curs ale unității.

De asemenea, lucrătorii din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, Inspectoratul Județean de Poliție Olt, au prezentat armamentul și materialele din dotare, simulând o ședință de tragere în poligonul unităţii.

În încheierea activității, elevii au participat la o ședință practică de acordare a primului ajutor prezentată de lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-04-18 10:46:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...