Administraţie

2020-04-08, 12:50:43

Emil Moţ: Materialele de protecţie vor fi distribuite la uşă de un inspector al Primăriei Slatina

Primarul Emil Moţ a luat decizia ca slătinenilor să le fie distribuite materiale de protecţie împotriva noului coronavirus. Astfel, fiecare locuinţă din municipiu va primi, săptămânal, câte cinci măşti de protecţie şi câte cinci perechi de mănuşi de unică folosinţă. Distribuirea materialelor se va face de către angajaţii primăriei, la fiecare apartament sau casă.

Având în vedere că purtarea măştilor de protecţia, dar şi a mănuşilor sunt factori ce reduc posibilitatea de contactare a coronaviruslui, în ultima şedinţă a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă s-a hotărât măsura distribuirii acestor materiale către populaţie.

„În şedinţa CLSU, din 6 aprilie, am luat decizia să protejăm suplimentar locuitorii oraşului nostru şi să oferim, săptămânal, câte cinci măşti şi cinci perechi de mănuşi pentru fiecare locuinţă, pe durata stării de urgenţă. Vă anunţ că începând de luni, 13 aprilie, materialele de protecţie vor fi distribuite direct la uşa dumneavoastră, de către un inspector din cadrul Primăriei Municipiului Slatina, în intervalul orar 17.00-21.00, de luni până miercuri”, a transmis primarul Slatinei, Emil Moţ.

Comentarii

Redacţia

2020-04-08 12:50:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...