Comunitate

2020-05-15, 12:09:43

Emil Moţ, mesaj pentru angajaţii Primăriei Slatina: „Vă mulţumesc din suflet pentru ceea ce aţi făcut pentru oraşul Slatina”

La finalul stării de urgenţă, primarul Slatinei Emil Moţ le-a mulţumit angajaţilor municipalităţii pentru toată activitatea desfăşurată în această perioadă.

Edilul spune că echipa de la primărie a lucrat „extraordinar de bine”, referindu-se mai ales la cei care au distribuit măşti şi mănuşi de protecţie, la uşa slătinenilor.

„Vă mulţumesc din suflet pentru ceea ce aţi făcut pentru oraşul Slatina şi pentru oamenii din oraşul nostru. Vă mulţumesc tuturor celor de la primărie, nu doar celor care aţi lucrat efectiv şi aţi mers la uşa cetăţeanului pentru distribuţia echipamentelor de protecţie. În această perioadă aţi dat dovadă de un profesionalism rar întâlnit. Toate, absolut toate, departamentele primăriei au lucrat extraordinar de bine. Mulţumesc încă o dată pentru ce au făcut pentru oamenii din Slatina şi pentru noi, ca administraţie locală”, a declarat Emil Moţ.

De la decretarea stării de urgență, Primăria Slatina a igienizat în permanență interiorul scărilor de bloc, a spălat și dezinfectat străzile, dar și parcurile și locurile de joacă.

Totodată, municipalitatea a distribuit săptămânal măşti şi mănuşi de protecţie.

Comentarii

Redacţia

2020-05-15 12:09:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...