Politică

2019-11-11, 15:41:25

Emil Moţ: „Mulțumesc tuturor celor implicați în procesul electoral. Implicarea voastră a făcut diferența”

Primarul Slatinei, Emil Moţ, i-a felicitat luni pe activiştii şi membrii organizaţiei locale a PSD care au pus umărul decisiv la victoria Vioricăi Dăncilă în faţa lui Klaus Iohannis, în reşedinţa judeţului Olt.

Emil Moţ a ţinut să aducă mulţumiri fiecărui slătinean în parte.

„Mulțumesc tuturor celor implicați în procesul electoral, de la președinții secțiilor de vot, la membrii acestora, până la voluntari. A fost o zi lungă, pe alocuri obositoare, însă implicarea voastră a făcut diferența: Slatina a fost ferită de orice incident neplăcut. Totodată, vreau să mulțumesc fiecărui slătinean în parte că a fost la vot, și-a exprimat opțiunea electorală așa cum i-a dictat conștiința și că și-a îndemnat și prietenii sau familia din Diaspora să voteze”, a transmis edilul, pe Facebook.

Primarul a ţină sublinieze că procesul electoral s-a petrecut, în Slatina, fără incidente.

„A fost un scrutin electoral bine organizat, poate unul dintre cele mai bine organizate scrutine electorale, iar acest lucru este o bilă albă în ecuația țării noastre.
Într-o democrație, fiecare vot contează, iar dumneavoastră ați demonstrat exact acest deziderat”,
a mai spus Moţ.

PSD Slatina a reuşit să-i aducă Vioricăi Dăncilă 10.039 de voturi (30,95%), în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Iohannis a luat în Slatina doar 9.903 (30,53%) de voturi, diferenţa fiind de 136 de voturi.

Candidatul USR-PLUS, Dan Barna, a luat în Slatina 4.344 voturi, adică 13,39%.

47,77% a fost prezenţa la vot înregistrată în Slatina, duminică, adică 32.954 de votanţi.


Comentarii

Redacţia

2019-11-11 15:41:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...