Administraţie

2017-06-13, 16:36:48

Emil Moţ: „Prysmian a pus deja Slatina pe harta economiei mondiale”

Prezent la inaugurarea noii fabrici Prysmian din Parcul Industrial, primarul Slatinei Emil Moţ a vorbit despre legătura dintre comunitate şi grupul italian, reiterând sprijinul municipalităţii pentru noi investiţii ale producătorului de fibră optică.

Moţ a afirmat că inaugurarea noii facilităţi de producţie din Slatina reprezintă un moment istoric.

„Este o zi importantă şi nu exagerez dacă spun că asistăm la încă un moment istoric în viaţa comunităţii slătinene. Ne-am intersectat destinele, la peste 130 de ani de când Prysmian a pus bazele unei companii de succes global, iar Slatina împlineşte anul acest 650 de ani de atestare documentară. Aşadar, domnule Valerio Battista, domnule Francesco Fanciulli, considerăm că noua fabrică inaugurată astăzi este darul pe care Prysmian îl face slătinenilor”,
a spus el.

Edilul a opinat că între grupul italian şi comunitatea slătineană există o relaţie dincolo de implicaţiile economice.

„Prysmian a pus deja Slatina pe harta economiei mondiale, iar dezvoltarea companiei în municipiul nostru arată că întreaga comunitate se bucură de încrederea dumneavoastră. Colaborarea cu dumneavoastră este mai mult decât una strict de afaceri. Consider că între Prysmian şi comunitatea slătineană este şi o legătură sufletească, ca într-o familie, pentru că afacerea nu poate să crească fără a ţine cont de oameni, iar Prysmian a demonstrat acest lucru din plin”, a mai declarat Moţ.

Primarul şi-a exprimat speranţa că Prysmian Group îşi va extinde capacitatea de producţie, în Slatina.

„Dumneavoastră faceţi legătura către viitor - «linking the future». Aşa cum Slatina face parte din prezentul Prysmian, sunt convins că vom face parte şi din viitorul companiei pentru mult timp de acum înainte. Suntem onoraţi să avem un viitor extraordinar împreună. Vă urez noroc, veţi avea mereu sprijin din partea noastră şi aştept să vă ţineţi de promisiune ca să vă extindeţi”, a conchis Emil Moţ.

Comentarii

Redacţia

2017-06-13 16:36:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro