Politică

2020-11-25, 09:39:35

Emil Moţ şi viitorii parlamentari PSD Olt, întâlnire cu slătinenii din cartierul Eugen Ionescu

Primarul Slatinei, Emil Moţ, şi candidaţii PSD Olt la Parlamentul României au avut, marţi seara, o întâlnire cu slătinenii din cartierul Eugen Ionescu.

O parcare subterană, un loc de joacă și un parc în locul fostei piscine, care nu mai functioneaza de ani buni, sunt soluțiile administrației locale pentru cartierul Eugen Ionescu.

„Datoria noastră, a echipei de parlamentari PSD de Olt este să susținem și să votăm un Guvern care va aloca fonduri pentru astfel de proiecte de care slatinenii din toate cartierele Slatinei au nevoie. Fără Programe de Dezvoltare Locală, cu finanțare europeană sau din bugetul de stat, municipiile și orașele României nu se pot moderniza. PSD a susținut întotdeauna comunitățile locale pentru că dezvoltarea lor înseamnă și siguranţa unui trai mai bun”, a afirmat deputatul Marius Iancu.

Comentarii

Redacţia

2020-11-25 09:39:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...