Comentariul Gazetei

2020-02-25, 12:44:15

Este important să respectăm regulile autorităţilor, fără haos, fără isterie!

COVID-19 este o tulpină de coronavirus, care are simptomele unei gripe. Deocamdată, specialiştii nu au descoperit tratamentul pentru acest tip nou de coronavirus, iar de aici o întreagă isterie.

Grav este că în spaţiul public circulă fel şi fel de informaţii. Episcopia Ortodoxă Română a Italiei le recomandă enoriaşilor să se ungă cu untelemn, să bea apă sfinţită, şi să-şi facă semnul Crucii. Să fim serioşi, nu acesta este antidotul.

Ceea ce lumea trebuie să înţeleagă este că trebuie să se ţină cont de o serie de măsuri de autoprotecţie, recomandate de Minsterul Sănătăţii. Cea mai importantă regulă este de departe cea legată de igienă. Mai mult, oamenii trebuie să fie responsabili, să nu-i pună în pericol pe ceilalţi, dacă au călătorit în zonele contaminate.

Aşadar, înainte de a bea apă sfinţită, respectaţi regulile impuse de autorităţi. Informaţi-vă doar din surse autorizate, fără a cădea în capcana a ceea ce se numeşte fake-news.Comentarii

Redacţia

2020-02-25 12:44:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...