Social

2021-04-22, 11:25:38

Eveniment de strângere de fonduri în Parcul Tineretului, din Slatina, luni 26 aprilie, pentru Elis şi Luca, diagnosticaţi cu autism

Elis Andrei şi Luca Mario, fraţi gemeni, în vârstă de trei ani şi patru luni, sunt doi copii din Slatina diagnosticaţi cu autism, iar pentru a se recupera au nevoie de ore întregi de terapie ABA, care costă. Diana, mama celor doi micuţi, a fost părăsită de tatăl copiilor, şi îi creşte singură. Povestea lor de viaţa i-a sensibilizat pe slătineni, iar luni, 26 aprilie, de la ora 16.30, în Parcul Tineretului din Slatina va fi organizată o acţiune de strângere de fonduri.

Slătinenii nu au rămas indiferenţi la strigătul de ajutor al Dianei, tânăra mamă care luptă, de una singură,  pentru a le schimba viaţa  copiilor săi, Elis Andrei şi Luca Mario, diagnosticaţi cu autism.

Luni, de la ora 16.30, în Parcul Tineretului, se va organiza o strângere de fonduri pentru terapiile celor doi micuţi. Orice sumă cât de mică contează. 

Ce vis poate fi mai frumos decât cel în care speri că sănătatea copiilor tăi va fi îmbunătățită? Că oameni ca și tine pot trece prin momente de neimaginat, iar o ultimă soluție este strigătul de ajutor....Ajutor pentru doi copii, puțin mai mari de 3 anișori.

Elis Andrei și Luca Mario sunt doi frățiori gemeni crescuți doar de mămica lor, Diana.

Copiii suferă de autism sever, iar pentru o singură săptămână de tratament este nevoie de 4000 lei alocați doar Terapiei ABA, costuri ce sunt cu mult depășite de posibilitățile tinerei mămici.

Dar mai există speranță, pentru că știm că sunt mulți oameni cu suflet care pot ajuta ca acești copilași să beneficieze de tratamentul necesar.

Noi vom fi luni în Parcul Tineretului din municipiul Slatina, împreună cu Diana și copiii, începând cu ora 16:30 până la ora 20:00 și vom colecta sumele de bani pe care le considerați că pot fi donate”, transmit organizatorii.

Cine are posibilitatea poate dona şi în contul IBAN RO28 RZBR 0000 0600 2247 3625, titular Botez Diana.


Comentarii

Redacţia

2021-04-22 11:25:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...